dissabte, 19 d’octubre del 2019

Que sí.... hi tornem! Seguim!


Com a cuiner musical ja porto 11 setmanes gastronòmiques fent monogràfics de grups de música on transformo les seves cançons en plats de cuina. Cada mes, una setmana dedicada a un grup de música.

On ho estic portant a port és el bar LA NOVA FARGA de SANTS (Carrer Almeria n31). Ho faig dins els menús diaris de 9,50e. Quatre primers, quatre segons amb beguda, postre o cafè. Poca conya eh! amb plats vegeterians i vegans amb sorpreses cada dia de plats reconvertits en noves formules.

Costa molt seguir cada dia lluitant i fent que aquests menús tinguin cara i ulls, sobretot fer certs tipos de plats a un tipos de públic on el seu únic i gran amor és la pasta amb salsa bolonyesa i el llom a la planxa amb patates.
Ara, per sort ja m'hi he acostumat però joves tingueu sempre present que quan vingueu a fer el menú hi trobareu feina al darrere i olles que han fet a foc lent.

Hi han plats que ofereixo dins el menú que em jugo tres pebrots del piquillo que a certs tipos de restaurants de carta us els carden només aquell plat a 12 euros. I no parlo malament d'aquests restaurants, ells estimen el que fan i ho fan de nit... heus aquí un altre públic i que a vegades trobo a faltar, el de la carta de nit, un altre món. L'amor de nit sempre és més amor. L'amor de migdia sempre és més fugisser però no per això tractaré a la nostra parròquia com a discapacitats gastronòmics.

Al Desembre ja faré 2 anys dins d'aquest bar i ja haurem fet 1 any de setmanes gastronòmiques.
 La revista Time Out ens va seleccionar dels 20 millors bars i restaurants de menús de Barcelona.
 Ens han vingut a visitar grups de música com Ebri Knight, The Penguins, Namina, Wagner Pa, Pirat's, Roba Estesa, Flux, The Penguins o El Pot Petit entre altres.

Tornant als menús de cada cada dia hi podeu trobar plats com... Peus de porc amb ratafia o xoriço i pernil, bomba de patata i carn amb salsa brava de moniato, farcell de pollastre farcit de pernil amb salsa oriental, pebroits vermells farcits vegans, hamburgueses veganes de mil i una formes, flamenkats (el flamenquin caduc reinventat), sushi català, pollastre a la llimona (com el del xino però sense indigestions)... i un llarg etc. I aquests plats mesclats dins el menú amb plats tan comuns com les carns tipiques de menú a la planxa, algun remenat, sopes, cremes, pastes...

Que no, que no baixaré el nivell de sorpresa i sí seguiré aguantant les animalades que algú o alguna pugui opinar dels meus plats. Més igual joves, la meva cuina la faig per a tothom i la gran majoria ho sap i ho aprecia. Aquest escrit és simplement per recordar que som molts i moltes que cuidem el dia a dia i que no tenim els focus de mitjans o altres. Com us he dit abans, l'amor de migdia és fugisser... però atrapa quan el tastes.

Doncs això que del 21 al 25 farem les Onzenes Setmanes Gastronòmiques i aquestes dedicades al grup de música SENSE SAL. El mateix preu que altres dies, a 9,50e. 

P.D- Si ens estimeu nosaltres no tindrem prou braços per estimar-vos fins a la lluna i tornar passant per Mart. Que el dia a dia ja és prou curiós per estar alimentant  el vostre cos amb menjars envasats.