dimarts, 9 d’abril del 2019

El Pot Petit ho va petar a Barcelona!


Aquest passat 6 d'Abril vam viure una experiència brutal.
Anàvem a un concert del Pot Petit a la Monumental de Barcelona, hi anàvem amb temps! Arríbariem mitja hora abans d'obrir portes... perfecte!
Uns whatsaps ens alertaven que ja hi havia cua per entrar!
Us faig aquesta breu introducció perquè us feu a la idea de que anàvem a un concert destinat a un públic familiar no a un gran festival de cartell internacional de música.
Un cop a la Monumental de Barcelona els nostres ulls se'n feien creus del que veien... davant nostre una cua llarguissima de gent que ja feia estona que hi era. Eren les 11:30 (obrien portes a les 12:00). Però al cap d'uns minuts vaig girar el cap i la cua triplicava la que tenia davant meu només uns minuts abans! La gent venia amb massa. Us recordo que anàvem a veure EL POT PETIT no els Beatles!
Quan ja vam començar entrar ja vam veure encara més la magnítud del que se'ns presentava davant dels nostres ulls, grups i grups de gent entrant... criatures amb samarretes del Pot Petit i fins i tot ja n'hi havien amb algun barret de pirata (https://www.youtube.com/watch?v=KEMPzVCLjZg).
Personalment mai m'han agradat les multituds però des de que va néixer la meva filla Abril les puc suportar.
Bé, doncs ja teniem tota l'arena de La Monumental plena a vessar de gent.
A remarcar que quan van sortir a cantar, la Jana i en Pau ja van dir que la gent s'assentés al terra perquè totes les criatures poguessin veure l'espectacle. Molt bona iniciativa, no oblidem que el concert és pels més petits.
No hi van faltar els clàssics.. "El lleó vergonyós", "Els pirates"/"el pirata despistat", "el cuc poruc"... la veritat és que se'ns va fer curt!
Ho escric al meu blog de cuina, música i altres ja que un concert com el que va fer el POT PETIT hauria d'haver sortit a les notícies del mateix dia i als diaris de l'endemà, però no.... pels mitjans de comunicació va ser molt normal que un grup de música per públic familiar fes el que va fer a La Monumental de Barcelona i no en van dir res.
El que estan aconseguint grups com El Pot Petit, The Penguins, Landry, Xiula és increíble, ho estan fent del boca-orella!
Ah! sabeu que passaria si fessin un concert amb els grups esmentats al Sant Jordi de Barcelona??? doncs que ho petarien! Hi podeu pujar de peus!
En fi! visca la música en directe!




Apunt incòmode;
L'organització de La Monumental crec personalment que se'ls hi va escapar de les mans la magnitud de gent que va convocar El Pot Petit. Un altre dia que posin un pàrquing pels cotxets (no és broma, a molts llocs ho fan), també haguessin pogut deixar el voltant de l'escenàri despullat de canyes superxulis (depen del lloc on estiguessis no veies res).




2 comentaris:

Anònim ha dit...

També hagués estat bé que obrissin abans per a poder gaudir dels jocs infantils, ja que a l'hora que va acabar el concert alguns peques estaven massa cansats (hora de dinar i migdiada) i no hi van poder jugar.

hgj ha dit...

Totalment d'acord. A les 10 s'hagués pogut obrir. I més temps per gaudir del que hi havia!