dilluns, 28 de gener del 2019

"ROBA ESTESA" a taula!

En aquest món de lokus fer una setmana transformant cançons d'un grup de música a plats de cuina és un privilegi. Les Roba Estesa van ser el meu joc durant una setmana on vaig interactuar amb les seves lletres i melodies. 
Descobrir a fons aquest grup m'ha fet descobrir plats nous i mirar les lletres de les cançons d'una altra manera. 
Dilluns 21- NYOQUIS DE MONIATO AMB SALSA DE FORMATGE DE CABRA I CEBA CARAMEL-LITZADA per la seva cançó "SENSE POR" del seu disc "DESGLAÇ"
Dimarts 22- CANELONS VEGETERIANS AMB BEIXAMEL DE REMOLATXA per la seva cançó "LES CRIADES" del seu disc "DESCALCES". 
Dimecres 23- ESCUDELLA VEGANA AMB SEITÀ per la seva cançó "CANT DE LLUITA" del seu disc "DESGLAÇ"
Dijous 24- AMANIDA MONIATO, REMOLATXA I LLAVORS per la seva cançó "BRUIXES" del seu disc"DESCALCES". 
Divendres 25- BURGUER VEGANA DE CARABASSA, PATATA I XAMPINYONS per la seva cançó"ORGULL" del seu disc "DESGLAÇ". 
Veureu que tots els plats són vegeterians, doncs bé, per fer les Roba Estesa creia que des del compromís social que elles defensen també creia que ho havia de transmetre amb tots els plats de cuina. Estem en un temps de bogeria carnívora i de paranoia en les parades o seccions de peix i crec que hauríem de frenar tots plegats. No ens cal menjar cada dia carn i el peix tampoc hauria de ser un tòtem a les cases. Actualment s'està fent una campanya per desprestigiar el veganisme/vegeterianisme i és per una simple raó, les indústries alimentàries no volen perdre ni un mil·límetre del seu mercat sembrat en abusos i precarietats. Si el verd augmenta les empreses els hi perillen els seus ingressos brutals. 
També cal lluitar i estar al costat dels pocs pagesos que queden i de les indústries que respecten el medi ambient i els animals. Som animals i sembla que no ho recordem. 
Després del rotllo només em cal tornar a repetir que ha estat una setmana increïble jugant amb les cançons de Roba Estesa. Són fantàstiques! 
I per acabar setmana van venir 3 de les components del grup! Acabar així la setmana va ser espectacular! Moltes gràcies! 
Si voleu veure les imatges dels plats que he esmentat aneu a instagram en el compte @lanovafarga, allà trobareu més coses. 
Moltes gràcies! 
SOM EL QUE ESCOLTEM! 


Amb 3 de les components de ROBA ESTESA! ↑↑↑↑