És una evidència que aquest plat que veieu és dedicada als Terratombats... ja que aquest plat és una crema de calçots amb gírgoles.
I dic i anomeno els Terratombats per la cançó anomenada "La Rumba del calçot" o també podria anar dirigida cap a la cançó "Tocat del bolet".
Un grup festiu i sempre amb ganes de pregonar aires d'optimisme amb festa musical. La rumba segell del grup.
Doncs fer la crema dels"Terratombats" és molt senzilla. Cal netejar els calçots i fer una escaldada als reis de la temporada! Després els incorporem a una cassola amb oli d'oliva, sal i pebre (prèviament escorreguts) i un all. Un parell de voltes i ja hi afegim les girgoles netes. Ho deixarem fer un parell de minuts i afegirem una patata a trossos. Ho sofregirem tot plegat.
Quan ja tinguem el color de sofregit, el color dels ingredients a gust del cuiner/cuinera de casa ho cobrirem d'aigua i ho deixarem fer a foc suau.
Ho triturarem ben triturat i apa! Per servir podeu saltejar unes girgoles i sempre us vestirà més el plat!
Aquí podreu veure el videoclip de...
LA RUMBA DEL CALÇOT
O la que ja esmentava...
TOCAT DEL BOLET
I EL PLAT MUSICAL!!!!!!!!!!!
SALUT, CUINA I MÚSICA!
@100vinagretes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada