Aquesta recepta és la primera interactiva, i és per la cantant "Silvia Pérez Cruz". Com veieu és una recepta amb popets amb ceba i gambes! Una mescla on els ingredients com heu anat veient en els videos s'han cuinat lentament i a foc lent. Un plat mariner per una cantant plena de mar i sol, plena de l'aire de la Mediterrània!!! Aquí teniu el plat final!!
Anireu veient els videos... la part final és com ho emplato....
Anireu veient el procés, de fet el vaig anar posant visa facebook cada video a mida que avançava el plat... llàstima que les càmares de mòbil no siguin encara els grans miralls que ens prometien, però seguim amb el plat "Silvia Perez Cruz"...
Per fer aquesta recepta he necessitat...
- 4 popets
- 6 cebes
- 2 cullerades de sucre
- 10 tomates ratllats
- sal, pebre, julivert
- 8 gambes
..... Va penjo l'emplatat i explico breument tot...
Com heu anat veient als videos he fet el procés resumint...
He començat tallant les cebes a mitja lluna i molt fines, sense pressa... després dues cullerades soperes de sucre.
Quan ja he tingut el color que volia de la ceba hi he afegit les tomates ratllades.
A foc lent durant força estona.
He afegit els popets i que anéssin fent, tapats a foc baix.
Per últim les gambes i ho he deixat una mitja hora amb tot junt (si és més, millor).
I aquí teniu el plat, espero que us agradi i us animeu a cuinar!
Salut, cuina i música!