Aquesta recepta és de les més curioses ja que vé a origen d'un concurs fet pel propi cantant,
"Andreu Valor".
La recepta que veureu és molt senzilla però amb origens diversos i variats...
La cançó "Història d'un amor alternatiu" ha estat un cop quan l'he escoltat... tenia una recepta ja feta i com bé sabeu necessito inspiració de música per posar-hi nom (molts cops és al revés... en aquest cas quan he escoltat la cançó de seguida m'ha vingut al cap aquest plat; És una mescla entre "coca de recapte" i verdura escalivada. Els colors i les textures m'han portat a posar el nom d'aquesta cançó a la recepta i de pas, que carai, la foto és xula i vull optar a premi!
La llibertat comença amb la gastronomia!
Vinga! comencem a fer aquesta cançó?
Si es vol es pot fer la massa un mateix però si voleu comprar algun tipo de massa per no perdre gaire temps... vosaltres mateixos.
Si la feu necessitareu fer un volcà de farina a un vol, dins el forat del volcà hi posarem la mateixa quantitat d'aigua que d'oli (mig got, per exemple), una mica de sal i anar mesclant fins que ens quedi una massa ben xula i que no s'engaxi a les mans!
L'haureu d'extendre ben bé fins que quedi fineta (amb un corró va genial), la tallarem a la nostre mida ideal i cap al forn, quan estigui daurada la treurem i deixarem refredar.
Per les verdures i en concret en aquesta recepta farem servir, pastanagues (2), carbassons (2), 1 ceba
Netejarem bé les verdures i les tallarem, les incorporem al forn amb sal, pebre i un raig d'oli a uns 180g i que vagi fent fins que estiguin cuites. Quan ja ho tinguem només ens caldrà muntar la "coca de recapte especial). Hi afegirem uns talls de pernil i una mica de formatge ratllat... cap al forn i.... llestos!!!!
Aquí teniu doncs la cançó d'Andreu Valor... "Història d'un amor alternatiu"
BON PROFIT!