dijous, 23 d’agost del 2012
PAELLA EMBOLICADA "OBRINT PAS"
Evidentment ho he fet per la paella d'origen valencià, i per les milers de variants que poden sortir d'una base de sofregit bàsica...I la forma és com una pedra... imaginació al poder!
És un plat contundent, però sorprenent, ideal per fer algun àpat entre amics.
No deixeu mai de cuinar!!!!
La música d'Obrint Pas, víctima d'un plat tan tradicional però amb factors clars de sorpresa... no deixeu perdre l'oportunitat d'escoltar discs d'ells com "Terra", "Benvinguts al paradís" o el mateix "Coratge", últim treball d'ells. Escoltar la seva música i cuinar... una experiència única!
Aquest plat és senzill però amb un nivell de dificultat ( si comenceu a fer plats... considerable).
Farem la paella, però en dues parts...
Primer farem el sofregit de la paella amb el que normalment hi poseu (ceba, tomàquet, sèpia... etc) quan estigui ja fet l'apartarem.
Segon pas sofregir amb un xic d'oli l'arròs (normalment un grapat per persona).
Un exemple d'arròs és el que vaig fer pel grup LA IAIA... la foto la teniu sota l'escrit i l'enllaç a la recepta és...
http://vdevinagreta.blogspot.com.es/2011/12/amb-la-iaia-es-cuina-millor.html
Ara ja tenim dos de les parts bàsiques, ara vé l'aventura...
Si voleu, compreu la massa feta per embolicar, si no la feu vosaltres amb farina, oli i aigua (qualsevol dubte... bonacuina@hotmail.com)
Farem quadrats amb la massa i farem farcells amb l'arròs passat per la paella i el sofregit...
Ho deixarem al forn a uns 180g fins que quedin rossets els farcells!
I ja teniu aquesta versió dels OBRINT PAS...