dimecres, 10 de setembre del 2014
Primera "Tarta Tatin" de préssec!!!
Al Tatau l'Antiquari (c/Salou n5, Sants) he fet aquest pastís brutalment deliciós. No l'havia fet mai i avui he perdut la virginitat amb la "Tarta Tatin". Ho veureu normalment fet amb pomes, aquest però amb préssecs que n'he trobat uns de preciosos i això s'ha d'aprofitar!
Per fer aquest postre necessitarem...
- 1 rotlle paste de brisa ( de full )
- 100g de sucre + 10 cullerades
- 1 cullerada de canyella
- 7 préssecs tallats a quarts
Comencem?
- Fer el caramel amb 100ml d'aigua amb les 10 cullerades de sucre.
- Posar a motlle
- Incorporar els quarts de préssec sobre el caramel. Part ample tocant caramel. Els 100g de sucre i la canyella.
- Cuinar a forn 15 minuts.
- Tapar amb la pasta brisa.
- Ho tornem a deixar a forn fins a estar ben daurat.
- En calent i vigilant molt ho girarem.
I ja està! Us hi atreviu?
Un postre ideal per qualsevol època de l'any... en diferents presentacions en funció de l'estació de l'any. Amb gelat, xocolata desfeta.... ai mare meva! un postre de règim completament, jajajajajaja
@100vinagretes
bonacuina@hotmail.com
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada