dijous, 19 d’abril del 2012

"LA VEDETTE DEL TEU CAP"...A taula!

Aquesta és una de les cançons amb més possibles visions alhora de plasmar a un plat de cuina. Té molta força onírica on recau la força de la cançó... Per tan havia de treballar amb un acabat de plat tot junt (somni) a la vegada que tingués una vista poc concreta alhora de veure els ingredients (personatges dels somnis... la vedette? A veure si la trobeu!).
Ara només us queda... llegir el llibre de l'Anna, de fons musical “La vedette del teu cap” i per sopar??? això mateix... aquest fantàstic remenat!!



EL REMENAT DE “LA VEDETTE DEL TEU CAP”
  • 150g de salmó
  • Un grapat d'olives negres d'Aragó (uns 20g)
  • 2 Botifarres
  • Salsa Pesto
  • 1 Grapat de pèsols ( uns 25g )
  • 3 Ous
  • Sal
  • Pebre


Fer un remenat és molt senzill i en podem fer una infinitat de variants, en aquest, “La vedette del teu cap” es transforma fent de la cançó un espectacle de contrastos culinaris

Primer agafarem els pèsols i els sofregirem amb un xic d'oli i una mica de sal; quan ja hagin agafat un color daurat hi incorporarem els trossets de botifarra.
Seguidament i sense esperar massa hi afegim les olives negres ( jo no les tallo, ja que quan traiem el pinyol ja és el tamany perfecta ) ho deixarem fer a foc mig.
A continuació agafarem el salmó i l'incorporarem... Ho deixarem fer 2 minuts fins que el salmó agafi el color de cuit (es nota ben aviat). Posarem una mica de salsa pesto a la mescla.
Quan ja ho tinguem a punt incorporem els 3 ous sencers ( sense closca, clar) i acabarem de fer el remenat

Per guarnició agafarem una mica de pesto i ho posarem pels costats

Bon profit!