Aquesta recepta seria per 4 / 5 persones ( depenent de la gana que tingueu )
- 750g de carn picada de porc
- 1/2 kg de pèsols
- 5 ous durs
- 2 cebes
- 1 manat d'all tendre
- 1 litre de Caldo vegetal
- 4 Tomàquets ratllats
COMENÇEM?
El primer pas serà tallar les cebes i els alls tendres ben picats i ho posarem a sofregir fins que ens quedi el color dauradet que tan ens agrada quan cuinem.
Seguirem i incorporarem el tomàquet ratllat ( si es vol també es pot afegir un raig de rom ).
Continuarem i calentarem el caldo de verdures i l'hi anirem incorporant; ho deixarem que vagi fent i que respiri amb els altres ingredients.
Per anar finalitzant afegirem les mandonguilles (prèviament enfarinades i fregides) i els pèsols.
I ja per donar el toc de gràcia serà bullir els ous, els deixarem refredar, els partirem pel mig i els fregirem amb un xic de farina.
I................ BON PROFIT!!!!!!
1 comentari:
Molt bo. Un plat també de la meva àvia.I si al final de la cocció feu una bona picada queda deliciós.
Publica un comentari a l'entrada