dilluns, 27 de juny del 2011

MANDONGUILLES AMB PÈSOLS I OU DUR

Aquesta recepta és una de les grans receptes de la meva àvia que m'he fet meva, evidentment com a ella ja us dic jo que és impossible que em quedi tot i que ho segueixi pas a pas. De fet aquesta recepta està escrita i feta a 4 mans junt amb la meva àvia per tan.... no amagarem cap secret.... pareu atenció!
 Aquesta recepta seria per 4 / 5 persones ( depenent de la gana que tingueu )

- 750g de carn picada de porc
- 1/2 kg de pèsols
- 5 ous durs
- 2 cebes
- 1 manat d'all tendre
- 1 litre de Caldo vegetal
- 4 Tomàquets ratllats

                                  COMENÇEM?

 El primer pas serà tallar les cebes i els alls tendres ben picats i ho posarem a sofregir fins que ens quedi el color dauradet que tan ens agrada quan cuinem.
 Seguirem i incorporarem el tomàquet ratllat ( si es vol també es pot afegir un raig de rom ).
Continuarem i calentarem el caldo de verdures i l'hi anirem incorporant; ho deixarem que vagi fent i que respiri amb els altres ingredients.
Per anar finalitzant afegirem les mandonguilles (prèviament enfarinades i fregides) i els pèsols.
I ja per donar el toc de gràcia serà bullir els ous, els deixarem refredar, els partirem pel mig i els fregirem amb un xic de farina.

I................ BON PROFIT!!!!!!



 




1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt bo. Un plat també de la meva àvia.I si al final de la cocció feu una bona picada queda deliciós.