Aquesta recepta seria per 4 / 5 persones ( depenent de la gana que tingueu )
- 750g de carn picada de porc
- 1/2 kg de pèsols
- 5 ous durs
- 2 cebes
- 1 manat d'all tendre
- 1 litre de Caldo vegetal
- 4 Tomàquets ratllats
COMENÇEM?
El primer pas serà tallar les cebes i els alls tendres ben picats i ho posarem a sofregir fins que ens quedi el color dauradet que tan ens agrada quan cuinem.
Seguirem i incorporarem el tomàquet ratllat ( si es vol també es pot afegir un raig de rom ).
Continuarem i calentarem el caldo de verdures i l'hi anirem incorporant; ho deixarem que vagi fent i que respiri amb els altres ingredients.
Per anar finalitzant afegirem les mandonguilles (prèviament enfarinades i fregides) i els pèsols.
I ja per donar el toc de gràcia serà bullir els ous, els deixarem refredar, els partirem pel mig i els fregirem amb un xic de farina.
I................ BON PROFIT!!!!!!
Molt bo. Un plat també de la meva àvia.I si al final de la cocció feu una bona picada queda deliciós.
ResponElimina